Előfizetői tartalom

A milliárdos, akitől mára szinte mindenki félti az üzletét

Portfolio
Nem sok választotta el mostanában az internetes forradalmárt, Jeff Bezost, hogy a világ leggazdagabb embere legyen. Az Amazon.com alapítójának vagyonát most 85 milliárd dollárra becsli a Forbes, amivel a harmadik a világ milliárdosainak listáján. A technológia szerelmese, a Google legelső befektetői között volt és a szenvedélye az űrutazás.

Megállíthatatlanul terjeszkedik az Amazon-birodalom. A közelmúltban jelentette be a társaság, hogy megveszi az amerikai kiskereskedelmi láncot, a Whole Foods Marketet. Az 1994-ben alapított cég annak idején online könyvesboltként kezdte működését, mostanra a világ egyik legnagyobb internetes kereskedelmi vállalatává nőtte ki magát, médiacég és cloud szolgáltató is egyben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés