FONTOS Az EP-választások után jöhet a kormány új csomagja
 
Előfizetői tartalom

Álhíreket gyártott a bukott színésznő, így manipulálta a tőzsdéket

Portfolio
Színésznőből lett tőzsdei manipulátort állít hamarosan a bíróság elé az amerikai pénzügyi felügyelet, a SEC. Kamilla Bjorlin neve ismert lehet filmekből, de mostanában inkább azzal kereste kenyerét, hogy cége bloggereknek és íróknak fizetett, hogy kedvező álhíreket gyártson tőzsdei vállalatokról, rendelésre. Volt olyan részvény, ahol több mint tízszerezni tudták az árfolyamot.

Kamilla Bjorlin nem a legnagyobb színésznők közé tartozik, de azért néhány filmben láthattuk szerepelni. Felbukkant a Neveletlen Hercegnő második részében, de volt szerencséje egy filmben játszani Al Pacinoval és Anthony Hopkins-szal is. A színészkedés volt a szenvedélye, már gyerekkora óta, de amikor hollywoodi karrierje elkezdett leáldozni, más bevételi források után kellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés