Előfizetői tartalom

John Paulson bízik az aranyban

Portfolio
Az amerikai Határidős Árutőzsde Felügyelet múlt heti adatai szerint mintegy 3 hónapja nem voltak ennyire optimisták az aranypiaci befektetők. A sárga nemesfémben a neves befektető, John Paulson is bízik, ugyanis a tavalyi negyedik negyedévben nem értékesített a világ legnagyobb, tőzsdén kereskedett, arannyal fedezett alapjának, az SPDR Gold Trustnak a részvényeiből - írja a Bloomberg.

Az amerikai Határidős Árutőzsde Felügyelet péntek este közzétett adatai szerint a február 11-ével záródó héten 3 hónapos csúcsra emelkedett a spekulatív nettó vételi aranypozíciók száma, miután a vételi pozíciók számának növekedése jelentősen meghaladta az eladási pozíciók számának emelkedését. Nőtt az arany kilátásaival kapcsolatos optimizmus, és többek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés