Előfizetői tartalom

Bezárt az egyiptomi tőzsde

Portfolio
Két hónapos szünet után ma reggel újra kinyitott az egyiptomi tőzsde, de már a kereskedés első perceiben számos nagypapír kereskedését fel kellett függeszteni, a vezető részvényindex pedig 9,9%-ot zuhant. Naközben a kereskedést is felfüggesztették egy időre, végül január 27-i záróértékéhez képest 8,9%-os mínuszban zárta a napot az EGX 30 index.

13:56 Véget ért a kairói tőzsdén az első kereskedési nap azóta, hogy január 27-én a zavargások miatt leállították a kereskedést. Zuhanással indult reggel a nap, aminek hatására rövid időre újra felfüggesztették a kereskedést. Az EGX 30 index végül 8,9%-os mínuszban fejezte be a napot január 27-i záróértékéhez képest.10:52 Két hónapja először, ma reggel fél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés