Előfizetői tartalom

Ennyivel biztosan drágább lesz az autózás 2012-ben

Hámor Iván
A következő esztendő semmi esetre sem lesz a járműüzemeltetők kedvence, ugyanis a fizetendő terheik - még akkor is, ha egy métert sem gurulnak autóikkal - jelentős mértékben emelkednek. A parlamenti jóváhagyás előtt csak tervezetként szabad kezelni a benyújtott törvényjavaslatokat, de nagy valószínűséggel a végszavazás során sem lesznek kisebbek a bennük szereplő számok.

Regisztrációs adó Az a kötelezettség azokat terheli, akik új, vagy olyan használt autót vásárolnak - és helyeznek forgalomba Magyarországon, melyen még nem volt hazai azonosító jel (rendszám). 2012-ben már az Euro 5 károsanyag kibocsátási határértékeket teljesítő autók számítanak majd korszerűnek, így a korábbi évekhez képest egy oszloppal bővül a regisztrációs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés