Előfizetői tartalom

Őszi hibrid offenzíva a Toyotától

Hámor Iván
Bő 4 millió legyártott és értékesített hibrid hajtású autó - ennek 10%-a került Európába, Magyarországra pedig 1 451 a márkaimportőr és további mintegy 2 500 egyéb csatornákon érkezett - után a Toyota tovább kívánja erősíteni pozícióit ebben a szegmensben. Ehhez egyetlen lépcsőben három új modellel bővíti kínálatát, egy kisautóval - Yaris Hybrid -, egy hétszemélyes változattal - Prius+ - valamint a márka első hálózatról is tölthető hibridjével, a Prius Plug-in-nel.

Egyre kevésbé számít különlegesnek egy hibrid hajtású autó, melyben legnagyobb szerepe vitathatatlanul a Toyotának van. 1997, az első Prius megjelenése óta eltelt 15 év alatt felhalmozódott rengeteg tapasztalat nem volt elegendő a tervezők számára, ezért a Plug-in Prius esetében a világ különböző pontjain több száz prototípust adtak laikus felhasználók kezébe, hogy ők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés