Előfizetői tartalom

Teljes a Renault flotta

Hámor Iván
Az Opellel együttműködésben készülő Trafic után a nagyobb "kishaszonjárművét" is megújította a Renault. Az új Master - mely 2,8-tól 4,5 tonnáig terjedő változatokban lesz kapható - a birminghami Commercial Vehicle Show-n gördül először a nagyközönség elé. Az új Renault Master megváltozott formatervvel, új teljesítményszintekkel, biturbó technikával, alapfelszerelésként beépített ESC-vel és a takarékos üzemanyag-fogyasztást szolgáló gazdaságos üzemmóddal kívánja meghódítani az ügyfeleket.

A 2014. április 29. és május 1. között Birminghamban megrendezett Commercial Vehicle Show-n mutatja be a Renault Trucks az új Mastert. A kínálat 2,8-tól 4,5 tonnáig terjed, és szerepel benne furgon, szimpla kabinos és dupla kabinos, kisbusz, busz, illetve alvázkabin változat. Rendelhető lesz első- vagy hátsókerékhajtással, szimpla- vagy ikerkerekekkel, manuális vagy robotváltóval...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés