Előfizetői tartalom

Tovább adja Csányi az OTP-t - A befektetők követik

Portfolio
Múlt hét csütörtökön az OTP elnök-vezérigazgatója nagy mennyiségű OTP részvényt borított a piacra, közvetlen és közvetett tulajdonából 7,8 milliárd forint értékben adott el OTP részvényeket. A hír bejelentése múlt hét pénteken hatalmas zuhanást váltott ki, az OTP papírok közel 15 százalékos mínuszban is jártak. A bankvezér megbízásából azonban pénteken is folytatódtak az eladások, akkor közel 2,8 milliárd forintért adott el Csányi.

2,8 milliárd forintos eladás pénteken Dr. Csányi Sándor megbízásából múlt hét pénteken is folytatódtak az eladások, a bankvezér közvetett tulajdonából az Unicredit Bank Hungary Zrt-n keresztül a BÉT-en 4 519,-Ft/darab átlagáron 316 124 darab részvényt, a Takarékszövetkezeti Bank igénybevételével pedig szintén a tőzsdén 4 227,-Ft/darab átlagáron 333 876 darab papírt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés