Előfizetői tartalom

Az oroszoknak adnák el az INA-t?

Portfolio
Lehallgatási botránytól hangos a lengyel média, aminek során olyan információk szivárogtak ki, melyeknek köze van például Hernádi Zsolt horvátországi peréhez és a MOL INA-ban lévő részesedéséhez. A MOL sem meg nem erősítette, sem nem cáfolta a MOL-INA-sztorihoz kapcsolódó értesüléseket, és a Hernádi peréhez kötődő híreket sem kommentálta.

Miről van szó? Lengyelországban egy lehallgatási botrány során érdekes információk szivárogtak ki, ezek között pedig volt olyan, mely a jelenlegi is kérdéses MOL-INA-sztorihoz kapcsolódik. A lengyel olajipari vállalat, a PKN-vezére és a pénzügyminiszter beszélgetésükben érintették a MOL INA-ban fennálló részesdését is. A Wprost hetilap által megszellőztetett beszélgetés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés