FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Befagyasztaná a rezsiköltségeket a kormány

Portfolio
Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter a kormány második akciócsomagjával, a Széll Kálmán-tervvel kapcsolatban nem sokkal ezelőtt arról számolt be, hogy a fejlesztési tárca a belügyminisztériummal együtt 2011. július elsejéig kivizsgálja, hogy milyen jogszabályi lehetőségek vannak a rezsiköltségek befagyasztására.

Mint ismeretes, a kormány tavaly júliusban már egyszer moratóriumot hirdetett a lakossági földgáz és villamos energia szolgáltatás áraira, majd ezt követően az új ármeghatározással kapcsolatos jogszabályokat hirdetett ki. Ezek értelmében az egyetemes szolgáltatásban érvényesülő áram és gázárak miniszteri rendeletben kerülnek kihirdetésre, szemben az azt megelőző Energia...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés