Előfizetői tartalom

Érdekel, hogyan támogatják Európában a megújulókat?

Portfolio
A Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) előrejelzései szerint jelentős növekedés várható az elkövetkező években a megújuló alapú áramtermelésben, azonban akármilyen erős is a szándék a tiszta energiatermelésre, a növekedéshez sokáig szükség lesz még támogatásokra. Az alábbiakban azt tekintettük át, hogy Európában milyen támogatási rendszerek vannak a megújulóknál, és azt, hogy a hazai gyakorlat ehhez hogyan igazodik.

Nagy felfutás jöhet a megújulókbanA párizsi klímaegyezmény életbe lépésével az elkövetkező években újabb lendületet kaphat a megújuló alapú energiatermelés növekedése, a Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) várakozásai szerint 2040-ig a megújulókban várható a legnagyobb mértékű felfutás globálisan. Az előrejelzési időszak alatt a szervezet becslései szerint 44...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés