Előfizetői tartalom

Kapcsolt energiatermelés: hiányzik a világos kormányzati elképzelés

Portfolio
Továbbra is pengeélen táncolnak a kapcsolt termelők, az új szabályozási környezet a túléléshez most elég, de az alapvető problémákat nem képes kezelni. A kapcsolt termelői szakma egyértelmű jövőképet szeretne a kormányzattól, a jelenlegi hatóságiár-megállapítási rendszerben átláthatóságot és kiszámítható jogi környezetet vár - hangzott el a Magyar Kapcsolt Energia Társaság 15. rendes éves összejövetelén.

A tegnapi nap során 15. alkalommal rendezte meg a Magyar Kapcsolt Energia Társaság (MKET) rendes éves szakmai összejövetelét. A konferencián előadást tartó Bercsi Gábor, a szervezet még hivatalban lévő elnöke rámutatott, hogy igen nehéz időszakon van túl a szakma, ugyanis az elmúlt egy év folyamán alapjaiban változott meg a kapcsolt termelők működési környezete. Bercsi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés