Előfizetői tartalom

Megszólalt az olajipar nagyágyúja: nem lesz még feltámadás

Portfolio
Egy ideig még alacsony maradhat az olajár az Exxon Mobil vezére szerint, mivel az amerikai palaolaj kitermelés jóval ellenállóbb, stabilabb, mint azt korábban sokan gondolták. A piaci túlkínálat jelenleg is tetemes, amit megerősítenek a tegnap megjelent amerikai olajtartalék adatok is, Cushingban rekord közeli szintre emelkedtek a tartalékok.

Alacsony maradhat az olajár az Exxon szerintA világ legnagyobb olajcégének, az Exxon Mobilnak a vezére beszélt egy elemzőknek szervezett találkozón a várható olajpiaci kilátásokról. Rex Tillerson meglátása szerint egy darabig még relatíve alacsonyak maradhatnak az olajárak a világban, elsősorban azért, mert az amerikai palaolaj kitermelés sokkal stabilabb, mint azt korábban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés