Előfizetői tartalom

NFM: 2020-ra az összes hazai panel megújulhat

Portfolio
A 2014-2020 közötti fejlesztési időszakra meghirdetett Panel III. program keretében mintegy 380 ezer panellakás energetikai korszerűsítése kezdődhet meg országszerte - jelentette be Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter 2013. december 10-én, Budapesten. Az Panel I-II. programok eredményeit is figyelembe véve így a teljes 700 ezres magyarországi panel épületállomány energiahatékonysági felújítását biztosítja 2020-ig a Kormány. A Panel III. végrehajtása több mint 1 millió állampolgár lakás- és életkörülményeinek javulásához, rezsiköltségeinek csökkenéséhez járulhat hozzá - olvasható az NFM közleményében.

"A fejlesztési tárca - a 320 ezer hazai panellakás felújítását befejező Panel II. program sikeres lezárásával egyidejűleg - 2013 novemberében kezdte meg a Panel III. program előkészítését. Az előkészítő munka az érintett szakmai és érdekképviseleti szervezetek bevonásával zajlott. Németh Lászlóné elmondta, hogy a 380 ezer további panellakás komplex felújítását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés