Előfizetői tartalom

Obama: "Amerika a földgáz Szaúd-Arábiája"

Portfolio
Az őszi választásokra készülő Barack Obama elmúlt napokban tett felszólalásaiban rendszeresen érintette az energetika témakörét. Obama erősítené minden "amerikai energiaforrás" felhasználását annak érdekében, hogy mérséklődjön az ország külső függősége, és hogy új munkahelyeket lehessen létre hozni. Az amerikai elnök szerint a földgáz lehet az Egyesült Államok nagy esélye.

Az amerikai elnök az elmúlt napokban több lakossági felszólalást is tett, amelyet a politikai elemzők többsége az ősszel esedékes választást megelőző kampány indításaként értelmeztek. A beszédekben fajsúlyos rész jutott az energetikai kérdéseknek, ami szerint az Obama-kormányzat a korábbiaknál kiegyensúlyozottabb, a belső energiahordozókra, energiaforrásokra fókuszáló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés