Előfizetői tartalom

Orbán: ha kell, megvédjük a MOL-t

Portfolio
Az elmúlt percekben Orbán Viktor Hernádi Zsolt, a MOL elnök vezérigazgatójának társaságában megérkezett a TVK új, butadiént gyártó üzemének alapkő-letételére Tiszaújvárosba. Elsőként Hernádi Zsolt tartotta meg beszédét, ebben többek között kifejtette, a MOL-nál minden rendben van. Orbán Viktor pedig ismertette, a kormány büszke a MOL-ra, és ha kell, megvédik. Az eseményt követően a TVK vezetőjével beszélgettünk a butadién-gyártás kilátásairól.

Nyilvánosság előtt szólalt meg együtt Hernádi és Orbán A rendezvényen elsőként Hernádi Zsolt szólalt fel, a MOL vezére megjegyezte, a TVK alapítása óta Magyarország egyik legnagyobb alapanyag felhasználója. Ezzel a fejlesztéssel egy teljesen új ipari irány nyílik meg a térségben, a butadién üzem segítségével olyan új vegyületet hoznak létre, melynek felhasználása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés