FONTOS Itt az új magyar vásárlási őrület: egyre több helyről távozhatunk fizetés nélkül
 
Előfizetői tartalom

Rudolf Viktor lett az MKET új elnöke

Portfolio
A Magyar Kapcsolt Energia Társaság közgyűlése Rudolf Viktort választotta meg a szakmai szövetség új elnökének. A korábban a társaság szakmai alelnöki tisztét betöltő Rudolf Viktor megválasztását követően kiemelte: elnöki tevékenységének legfontosabb célkitűzése, hogy az elvégzett szakmai munka alapján a jövőben is úgy tekintsenek a partnerek és a szabályozó hatóságok a Magyar Kapcsolt Energia Társaságra, mint az iparág egyik legfelkészültebb, legkonstruktívabb javaslatokkal előálló szakmai szövetsége - olvasható a szervezet közleményében.

Rudolf Viktor energetikai szakmérnök és kalorikus gépészmérnök, végzettségét a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte. 1975 óta a Budapesti Erőmű alkalmazottja. Kezdetben karbantartási majd üzemviteli területen dolgozott, 1991 és 2004 között az erőmű műszaki vezérigazgató-helyettese volt. 2004 óta az üzleti és üzletvitel-fejlesztési területekért felelős főmérnöke....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés