Előfizetői tartalom

Három tanácsot ad Warren Buffett a befektetőknek

Portfolio
2009 márciusa óta több mint háromszorosára emelkedett az egyik leginkább figyelt részvényindex, az S&P 500 árfolyama, az elmúlt hetekben pedig újabb és újabb csúcsokat dönt az értéke. Így nem meglepő, hogy sok befektető felteszi magának a kérdést, hogy jó ötlet-e még részvényt vásárolni. Warren Buffet szerint a piac rövid távú mozgásai ellenére sikeres befektetők lehetünk, ha az alábbi 3 dologra odafigyelünk.

1. Legyünk türelmesek"Az intelligens befektető olyan realista, aki optimistáknak ad el és pesszimistáktól vásárol."Egy kis tanács, amit Buffett 2014-ben a Berskhire részvényeseinek adott, aminek akkor van igazán értéke, amikor a piacok látszólag túl drágák: "Mivel tisztában vagyok vele, hogy nem tudom megbízhatóan előrejelezni a piaci mozgásokat, azt tanácsolom, hogy csak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés