Előfizetői tartalom

Nagy bejelentést tett a Magyar Telekom vezére

Portfolio
Christopher Mattheisen, a Telekom vezére ma bejelentette: indul a Digitális Magyarország projekt, méghozzá az első átfogó fejlesztéseket Nyíregyházán kezdik el. Erről a vezér a T-Systems Symposium rendezvényén számolt be. A kormány november 6-án elfogadta a Digitális Magyarország projekt akciótervét, melynek egyik legfontosabb célja, hogy 2018-ra minden háztartás minimum 30 Megabit/szekundumos szélessávú netkapcsolattal rendelkezzen, illetve digitális oktatási programokat indítanak és a digitális szolgáltatásokat fejlesztik - mondta el a rendezvényen Sonkodi Balázs, a miniszterelnökség stratégiai ügyekért felelős államtitkára.

Christopher Mattheisen a Digitális Magyarország programról tartott előadást, amely során elmondta: A Digitális Magyarország keretein belül nem csak az infrastruktúra fejlesztésén dolgoznak, hanem a kompetenciák és szolgáltatások fejlesztésén is. Csak ezek együttes fejlesztésének van értelme. Az egyik fő növekedési terület Magyarországon a Big Data lesz, mindenki adatelemzőket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés