Előfizetői tartalom

Tényleg bírja a vizet az iPhone 7 - Leteszteltük!

Sorbanállás, bolt előtt sátrazás, tülekedés - idén ősszel is nagy felhajtás volt, amikor az üzletekbe került az Apple legújabb okostelefonja, az iPhone 7. Ezúttal is volt szerencsénk letesztelni a csúcsmobilt még a hivatalos magyarországi bemutató előtt a DrPhone jóvoltából. Azokra a kérdésekre kerestük a választ, ami mindenkit foglalkoztat, megnéztük, hogy valóban vízálló-e, hogy milyen képeket készít, hogy meddig bírja az akksi, és hogy milyen gyors a telefon.

Tényleg úgy néz ki, mint az előző iPhone?Az első dolog, ami szembeötlik, természetesen a dizájn. Az iPhone megjelenésén nem változtatott sokat az Apple a 6S-hez képest, a hátlapon azonban van egy kis módosítás: egyszínű lett a telefon, eltűnt a 6S-en látható "csíkozás." Így van egy rossz hírünk a kollégánknak, aki szerint jól lehet csajozni majd az iPhone 7-tel: valószínűleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés