Előfizetői tartalom

Zuhan az Apple: -5%

Portfolio
Közel 5%-ot zuhant a mai kereskedésben az Apple árfolyama az általánosan negatív részvénypiaci hangulat közepette. Az amerikai indexek komoly esésekkel nyitottak, viszont az amerikai technológiai óriás még így is alulteljesíti a piacokat: már a 400 dolláros szintet kerülgeti az árfolyam, ami egyéves mélypontnak felel meg.

400 alá is leszúrt az árfolyam A magyar idő szerint esti órákban az Apple részvények árzuhanása megállt, ugyanakkor az árfolyam a 400-as szint alá is benézett.Apple: -5% Komoly esés vette kezdetét a mai kereskedésben az Apple részvényeinek piacán. Az általánosan negatív piaci hangulat közepette a társaság részvényei már közel 5%-os mínuszban járnak, amivel új egyéves...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés