Előfizetői tartalom

5000 forint lenne és mindenkinek kötelező

MTI
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) szerdai küldöttgyűlésén egy tartózkodás mellett elfogadta azt a vitaanyagot, amely egyebek mellett a kötelező kamarai tagság bevezetését tartalmazza. Parragh László, az MKIK elnöke szerint a mostani 5 ezer forint kötelezően fizetendő hozzájárulási díj lehetne a kötelező kamarai tagdíj.

Parragh László a küldöttgyűlésen elmondta: a kereskedelmi és iparkamarák tekintélye és befolyása a gazdaságra az elmúlt években jelentősen nőtt, de továbblépésre van szükség ahhoz, hogy megfeleljen az átalakult gazdaságpolitikai intézményrendszernek, amelynek most is az aktív részét képezi. A kamarai rendszer megerősödésének elemei között említette az MKIK elnöke...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés