Előfizetői tartalom

Fellegi: vége a garantált nyereség korszakának

Portfolio
A kormány célja, hogy a korábbi gyakorlattal ellentétben az emberek és az állam, illetve a vállalatok közösen viseljék az üzleti terheket és kockázatokat; a korábbi és a hétfőn bejelentett intézkedések is ezt az elképzelést tükrözik - mondta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter a magyarországi Amerikai Kereskedelmi Kamara rendezvényén - írja az MTI.

Többek között ilyen és ehhez hasonló témákról is szó lesz a Portfolio.hu következő konferenciáján, ahol kkv tulajdonosok első kézből kaphatnak információkat a finanszírozási lehetőségekről. A miniszter az "Erős állam és növekvő állami tulajdon a fokozott gazdasági szuverenitásért" című előadáson üzletembereknek kifejtette: a kormány hiszi azt, hogy egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés