Előfizetői tartalom

Jól odacsaptak a Richternek: 2758 forintos célár érkezett (2.)

Portfolio
A Richter héten közzétett negyedéves jelentését követően több elemzőház is frissítette modelljét, ennek, valamint a társaság által adott várakozásoknak az eredménye az lett, hogy a Goldman Sachs 2758 forintra csökkentette célárát, ami közel 30 százalékkal van a legutóbbi tőzsdei záróár alatt. Eközben az HSBC 4100 forintra csökkentette fair érték becslését.

Rossz híreket kapott a RichterA Richter hétfőn hajnalban megjelent negyedéves beszámolóját követően kijött új előrejelzéseivel a Goldman Sachs, melyek igencsak komoly pesszimizmust tükröznek. A negyedéves beszámolót összességében vegyesen értékelte a Goldman, a társaság által adott friss várakozásokat viszont negatívan. A Goldman a céget Oroszországból követi, így...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés