Előfizetői tartalom

Már érdemes venni az olajrészvényeket

Portfolio
Az utóbbi hónapokban megindult az európai részvénypiacok felzárkózása, ami a Bank of America Merrill Lynch elemzői szerint az elkövetkező hónapokban is folytatódhat. A folyamat nyertesei a ciklikus szektorok lehetnek, ezek között az egyik kedvenc az olajszektor lett, ahol a jövőre várt 60 dollár feletti olajár komoly profit ralit indíthat meg. A szakértők szerint lényeges szempont az osztalék is, olyan ágazatokat célszerű keresni, melyek hagyományosan osztalékfizetők, de emellett megvan a lehetőség a profitnövekedésre is.

Folytatódhat a felzárkózás az európai tőzsdékenA Brexit óta jelentős emelkedést mutattak az európai részvénypiacok, a Stoxx 600 múlt héten a június 23-i záróértéke fölé tudott kapaszkodni. Mindezek ellenére a fellendülésben az európai részvénypiac továbbra is lemaradó, Amerika és a fejlődő piacok ennél erősebb teljesítményre voltak képesek. A felzárkózás azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés