Előfizetői tartalom

Megmozdultak a piacok bin Laden likvidálásának hírére

Portfolio
Érzékelhető reakciót váltott ki a piacokon Barack Obama vasárnap késő esti bejelentése, miszerint az Egyesült Államok egy katonai műveletben végzett Oszama bin Ladennel, az al-Kaida terrorszervezet vezetőjével. Az ázsiai részvénypiacok és az amerikai határidős indexek megugrottak, az euró és a dollár erősödött a befektetői hangulat javulásával párhuzamosan. A hír megjelenésére az olaj pedig eséssel reagált.

Barack Obama elnök helyi idő szerint vasárnap késő este (európai idő szerint hétfő hajnalban) jelentette be, hogy az Egyesült Államok egy katonai műveletben végzett Oszama bin Ladennel, az al-Kaida terrorszervezet vezetőjével.Kapcsolódó cikkünk2011.05.02 06:42 Megölték bin LadentFontos fejlemény a terrorizmus elleni harcban - fejtette ki a Bloomberg hírügynökségnek Jonathan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés