Előfizetői tartalom

Mit kezd a Nyomda a pénzével?

Portfolio
A tavalyinál gyengébb, míg a várakozásokhoz képest vegyes negyedévként ítélik meg az elemzők az ANY Biztonsági Nyomda negyedik negyedéves számait. A szakértők kivétel nélkül a 38 forintos egy részvényre jutó eredménye egészének kifizetésével számolnak, mely 8,4%-os osztalékhozamnak felel meg, felmerül azonban a kérdés, mi lesz a maradék készpénz sorsa?

Erste Az eredmény kismértékben jobb lett, mint amit a piac várt, de 28%-kal elmaradt a tavalyi eredménytől. Ezen kívül fontosnak tartotta kiemelni az elemző, hogy a magas marzsú kártya és biztonsági termékek értékesítése nőtt, míg az alacsony marzsú hagyományos nyomdai termékek értékesítése csökkent, valamint a jelentős 1,8 milliárd forintos (nem nettósított) készpénzállományt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés