Előfizetői tartalom

Nem menekülhetnek a luxuscégek sem a válság elől

Portfolio
A luxuscégek sem kerülhetik el az európai adósságválság hatásait - véli a Robert Cavalli vezérigazgatója. Egyelőre a többi luxuscég még optimista, bár látva a hangulat romlását a világban könnyen lehet, hogy változtatnak véleményükön - írja a Bloomberg. Pozitív viszont, hogy az ázsiai és a latin-amerikai eladások dinamikája fennmaradhat az elemzői várakozások szerint.

Gyengébb növekedésre készülhetnek a luxuscégek, miután az európai adósságválság eredményeként a fogyasztók visszafogják költekezésüket - véli a Roberto Cavalli vezérigazgatója. "Őrültség azt mondani, hogy nem lesz hatása. Az adósságválságnak biztosan lesz hatása a luxuscikkek fogyasztására, különösen Európában" - nyilatkozta a vezető. Egyelőre a többi luxuscég...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés