Előfizetői tartalom

Nem mindenhol nyitnának ki a boltok vasárnap

Portfolio
Visszavonná a kormány a vasárnapi boltzárról szóló törvényt, ez alapján pedig akár újra kinyithatnának a boltok vasárnapokon. Ezzel kapcsolatban tettünk fel kérdéseket a hazai kiskereskedelmi láncoknak, amelyekből az is kiderül, hogy van olyan lánc, amelyik nem feltétlenül nyitná ki minden üzletét a hét utolsó napjain. Kérdéseinket minden nagy kiskereskedelmi láncnak elküldtük, amennyiben kapunk még válaszokat, cikkünket frissítjük.

AldiAz ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. a hatályos jogszabályok szerint alakította ki 107 magyarországi üzletének nyitva tartását és a jövőben is jogkövető módon a mindenkori hatályos jogszabályok alapján fog eljárni.LidlA Lidl Magyarország tudomásul veszi a törvény módosítását, és annak hatályba lépését követően az abban foglaltaknak megfelelő gyakorlatot fog folytatni.SparA...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés