Előfizetői tartalom

Putyin dermesztő döntésre kényszerítette Ukrajnát!

Portfolio
Az oroszokkal történő szembenállás hatására Ukrajna egyre nehezebb helyzetbe kerül, aminek az enyhítése érdekében pénzhez kell jutni, bármi áron. Októberben ez nem jelentett mást, mint azt, hogy piacra dobta aranytartalékának 35 százalékát. A lépéssel nem csináltak nagy boltot az ukránok, az árfolyama 2010 óta nem volt olyan alacsonyan, mint múlt hónapban.

Elherdálja aranytartalékát Ukrajna Ukrajna arra kényszerült, hogy aranytartalékának 35 százalékát piacra dobja, így most már csak 26,1 tonnával rendelkezik. Az Oroszországgal szemben álló ország nem csinált nagy üzletet, a sárga nemesfém átlagárfolyama ugyanis 2010 óta nem volt olyan alacsonyan, mint októberben. A számítások szerint 14,3 tonna arany elherdálásával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés