Előfizetői tartalom

Aki csak teheti, rendszeres megtakarítóvá válik

Portfolio
Rövid távon közepes mértékű, de tartós növekedés várható a magyar biztosítási piacon, hosszú távon pedig felzárkózhatunk Nyugat-Európához - véli Cornelia Coman, az ING Biztosító magyarországi vezérigazgatója. A szereplőknek azonban újfajta kommunikációt kell használniuk, elsősorban a nyugdíjbiztosítások területén, ha el akarják érni az új generációkhoz tartozó ügyfeleket. Ez nagy lehetőség, de nagy kihívás is.

Portfolio.hu: Figyelembe véve az alacsony biztosítottsági fokot, milyen lehetőségeket lát a magyarországi piacon? Cornelia Coman: Az ING a magyar biztosítási piac életbiztosítási szegmensében van jelen, ezért ebből a szemszögből szeretném megvizsgálni a kérdést. Szívesebben hasonlítom össze Magyarország helyzetét a közép-kelet-európai régió más országaival, és nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés