Előfizetői tartalom

Ötéves átok szakadt meg a pesti tőzsdén

Portfolio
Mozgalmas évet zárt a hazai tőzsde, melynek irányadó indexe a BUX több mint 40 százalékot erősödött, sőt a részvénypiaci befektetők nemcsak a BUX teljesítményének örülhetnek, ugyanis 5 éve először fordult elő, hogy az átlagos napi forgalom is emelkedett a hazai részvénypiacon, igaz érdemi forgalombővülés ezúttal sem történt.

Izgalmas évet zárt a hazai részvénypiac irányadó indexe, a BUX, melynek értéke 2014-hez képest szélesebb sávban, 15 687 és 23 964 pont között ingadozott 2015-ben. A régiós mozgásokat összesítő CETOP20 index alacsonyabb szinten zárta az évet, míg az európai trendeket mutató Dow Jones STOXX 600 csak minimálisan emelkedett a 2014-es záró értékéhez képest.A budapesti indexek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés