Előfizetői tartalom

5000 felett az OTP - Meddig mehet még?

Portfolio
Április közepe óta több mint 20 százalékot erősödött az OTP részvények árfolyama. Az emelkedés mögött részben fundamentális, részben technikai okok állnak: a felvásárlási pletykák, a magyar gazdasági növekedési fordulat, és az egyre optimistább elemzői ajánlások megmozgatták a befektetők fantáziáját. A technikai és lélektani szempontból is fontos 5000 forintos szint áttörése akár újabb lendületet is adhat az OTP részvények emelkedésének.

Menetel felfelé az árfolyam Az OTP részvények jól teljesítettek az elmúlt egy évben, közel 40 százalékot erősödött az árfolyam, a régiós bankok közül egyedül az Erste árfolyama emelkedett nagyobb mértékben. Az OTP papírjainak szárnyalása április közepén kezdődött, azóta egy nagyobb korrekciót követően közel 20 százalékkal kerültek feljebb a jegyzések. Az 5000...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés