Előfizetői tartalom

750 milliós negyedéves veszteség a CIG Pannóniánál

Portfolio
Szerda reggel hét órakor közzétette harmadik negyedéves gyorsjelentését a CIG Pannónia. A biztosító mérleg szerinti eredménye ez alapján az első három negyedévben -2,326 milliárd forint lett, ami azt jelenti, hogy a harmadik negyedév 748 millió forintos veszteséget hozott számára az egy évvel korábbi (IPO-költségekkel is terhelt) több mint egymilliárdos veszteség után.

A biztosító a szerdai nap folyamán a sajtó számára előadássorozatban mutatja be pénzügyi eredményeit, erről élőben beszámolunk. Lassuló ütemben ugyan, de tovább nőttek a biztosító díjbevételei: a MABISZ adataival nem teljesen összevethető IFRS szerinti adatok szerint a biztosító az első kilenc hónapban 34%-os díjbevétel-növekedést elérve 19,0 milliárd forint biztosítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés