Előfizetői tartalom

Árfolyamrögzítés: megijesztette a devizahiteleseket a bivalyerős frank

Portfolio
Az elmúlt napok árfolyammozgásai fényében már kevesebben kérnék az árfolyamrögzítést a Portfolio.hu Olvasói között, mint 240 forintos árfolyam mellett - derül ki nem reprezentatív felmérésünkből. Szavazóink mintegy 60%-a vallotta magát devizahitelesnek mindhárom szavazás során, körükben a május végi 220 forint alatti árfolyamnál 15,5%, az augusztus eleji 240-es árfolyam környékén 23%, kedden, 260 forintnál pedig 20% volt az árfolyamrögzítést választók aránya.

Bár a Portfolio.hu-nak nyilatkozó bankok az érdeklődők számának növekedését tapasztalják, eddig egyedül az MKB Banknál jelezték, hogy várhatóan magas lesz náluk az árfolyamrögzítést kérők aránya, ezért meghosszabbított fióki nyitva tartással várják érdeklődő ügyfeleiket. Mint ismeretes, augusztus 12-én életbe lép az árfolyamrögzítésről szóló 2011. évi LXXV....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés