Előfizetői tartalom

Egész Európa kíváncsisága övezi az UniCredit akcióját

Portfolio
Nagy sebességgel közelíti az UniCredit árfolyama a jövő héttől jegyezhető új részvények 1,94 eurós kibocsátási árát. A szerdai 14 és a csütörtöki 17 százalékos esés után már ma is 6% körüli mínuszban tartózkodnak a részvények. Az UniCredit januári részvénykibocsátása sokat elmond majd a piac bankszektorral szembeni értékítéletéről.

Rendkívül rosszul teljesített a részvénypiacokon csütörtökön a bankszektor, aminek nagy részét az elemzők az UniCredit esetével kapcsolatos bizonytalanság számlájára írták. "Őszintén szólva őrült lennél, ha pénzt tennél ebbe" - fogalmazott a Financial Timesnak egy meg nem nevezett elemző. Hozzátette: nem az UniCredittel van a baj, hanem Olaszország problémáiról van...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés