Előfizetői tartalom

Frankhiteles vagyok - Kérjem-e az árfolyamrögzítést?

Portfolio
A magyar bankszektort és a jelzáloghitelezést több elemében is érintő megállapodást készül kötni a kormány és a Bankszövetség, amint arról számos cikkünkben beszámoltunk. A deviza alapú jelzáloghitellel rendelkezőket ezek közül az a terv érinti leginkább, mely szerint egy átmeneti időszakra törlesztési árfolyamuk rögzítését kérhetik, így egy ideig mentesülhetnek az árfolyamkockázatból fakadó anyagi terhek alól. A következő hetekben, hónapokban az lehet a frankhitelesek fő dilemmája, éljenek-e a védőárfolyam lehetőségével, ezért alábbi cikkünkben erre a kérdésre keressük a választ.

Kapcsolódó cikkünk2011.05.24Devizahitelesek: eldőlt, csütörtökön jön a bejelentés Mit tudunk eddig? - A kiszivárgott információk 1. A programban résztvevő frank alapú jelzáloghitelek törlesztési árfolyamát 180 forinton rögzítenék, az euró- illetve jenhitelesek esetében pedig ezzel arányosan kedvezőbb árfolyamot határoznának meg a piaci árfolyamnál. 2. A rögzítés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés