FONTOS Egy sor területen betiltják az egyszer használatos műanyag csomagolásokat
 
Előfizetői tartalom

Komoly változások előtt áll a biztosítási szakma (Interjú)

Költségcsökkentési, hatékonyságjavítási kényszerben vannak a biztosítók még az elmúlt évek hasonló intézkedései után is - véli Pandurics Anett. A Posta Biztosító elnök-vezérigazgatója szerint Nyugat-Európában sem nagyon találunk olyan biztosítási terméket, amely ne lenne jelen Magyarországon. Szavaiból ezért kiérződik: rázós időszakra készülhetnek a hazai biztosítók, akiknek a helyzetét jövőre az új biztosítási adó csak nehezíteni fogja. Pandurics Anett a Magyar Posta mint értékesítési csatorna előtt álló kihívások ellenére saját cégének jövőjével kapcsolatban optimista. Reménykedésre jogosítják fel a biztosító első féléves eredményei is, hiszen sikerült a piaccal szembemenniük.

A Portfolio.hu 2012. október 30-án rendezi meg Öngondoskodás 2012 konferenciáját, ahol többek között hasonló témákkal is foglalkozunk. A bankok, biztosítók, alapkezelők és pénztárak részvételével zajló konferencián a hosszú távú megtakarítások piacának aktuális folyamatait tekintjük át. P.: Évek óta stagnál vagy csökken a hazai biztosítási piac díjbevétele...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés