Előfizetői tartalom

Mit mondott valójában Csányi az MKB-ról?

Portfolio
Mivel a hírügynökségi beszámoló nem egészen pontosan idézte Csányi Sándornak az OTP esetleges akvizícióival kapcsolatos kérdésekre adott válaszát (és ezért cikkünk első változata sem volt pontos), az alábbiakban szó szerinti idézet következik a most megjelent Forbes Magazinban szereplő Csányi Sándor-interjúból. Az OTP vezére ki sem ejtette az MKB nevét, az OTP-t minden eladó bank érdekli.

"Nemrég több akvizíciót felvetett, de ezek egyikéből sem lett eddig semmi. A Credigen megvételét állítólag már csak alá kellett volna írni. Mi történt? A Credigen egy üres bank, azért néztük, mert ha létrejött volna az agrárbank, akkor ennek a bázisán meg lehetett volna valósítani. Nem mondanám, hogy kútba estek az akvizíciók, inkább csak nem történtek még meg.Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés