Előfizetői tartalom

Tárt ajtókkal várják a takarékszövetkezetek a végtörlesztőket

Portfolio
Mintegy 600 milliárd forintos szabad forintforrás, az előírt 8 százaléknál több mint kétszer akkora átlagos tőkemegfelelés és az összes magyarországi bankfiók 40 százalékát kitevő kirendeltség-hálózat támogatja a takarékok idei lakossági forinthitelezés -bővítési terveit - hangsúlyozza az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség sajtóközleménye.

Szerintük az üzleti célok megvalósítását segíti a devizahitelek végtörlesztésével kapcsolatos jogszabály is, a szektor ez által visszanyerhet valamennyit a devizahitelezés felfutásakor elvesztett piaci pozícióból. A takarékfiók-hálózatban 10-11 százalék közötti hiteldíjjal juthatnak forinthitelhez a végtörlesztésben gondolkodó ügyfelek. A közlemény szerint "A lakossági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés