Előfizetői tartalom

Rendelje meg mielőbb a még nem létező pénztárgépeket!

MTI
|
Portfolio
Már három, a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal online adatkapcsolatra képes pénztárgép kapta meg az engedélyt a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivataltól, így megkezdődhet a gépek gyártása és forgalmazása - közölte Pankucsi Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) adózásért és számvitelért felelős helyettes államtitkára pénteken az MTI-vel. A helyettes államtitkár felhívta a figyelmet arra, hogy a NAV szeptember 1-jétől büntet, ha nincs ilyen pénztárgép, azt azonban nem tudta megmondani, hogy mennyibe fog ez kerülni a kereskedőknek, mert a gyártás még nem indult be.

Szeptember 1. után büntet a NAV! A módosított határidő szerint június 30-a helyett augusztus 31-ig kell lecserélni az elektronikus naplóval nem rendelkező pénztárgépeket.Kapcsolódó cikkünk2013.06.29Pénztárgépek: az utolsó pillanatban lépett a kormányElsőként a Laurel Számítástechnikai Kft., a Micra-Metripond Kft. és a Montel Informatika Kft. egy-egy típusú pénztárgépének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés