Előfizetői tartalom

Romló teljesítmény a Kulcs-Softnál

Portfolio
A főbb eredménysorokon jelentős csökkenésről számolt be a Kulcs-Soft a pénteki, piaczárást követően közzétett negyedéves gyorsjelentésében. A beszámoló ezúttal is igen szűkszavúra sikeredett, melyből a konkrét eredményszámokon kívül sok minden nem derül ki. Az idei évi menedzsment várakozásokat a mostani eredmények fényében nem lesz könnyű hozni, az üzemi eredménycélnak ugyanis az év első kilenc hónapjában mindössze 38%-a teljesült.

Pénteken, piaczárást követően tette közzé harmadik negyedéves gyorsjelentését a Kulcs-Soft, a beszámolóból szokás szerint nem sok konkrétum hámozható ki. A bevételek alakulását nézve az látszik, hogy az idei év elején kibontakozó kedvezőtlen trend a harmadik negyedévben is folytatódott, az árbevétel 24%-kal esett vissza. az egyedüli pozitívum, hogy az exportértékesítésből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés