Előfizetői tartalom

Mi vár ránk a gyors talpraállás után? - Technikai elemzés

Portfolio
Amilyen gyors volt az esés olyan gyorsan állt talpra a piac a QE3 megszellőztetését követően. A legnagyobb emelkedést idehaza a MOL mutatta, melyet egy fundamentális hír is hajtott, de nem festenek rosszul a Richter részvények sem. Az elmúlt napokban igen volatilis DAX eközben egy fontos ellenálláshoz érkezett, így a folytatás kérdéses lehet. Az alábbiakban e három instrumentum grafikonját vesszük részletes vizsgálat alá.

A német benchmark ma a többször ellenállás illetve támaszként funkcionáló 7300 pontos szinthez érkezhet, ezt leküzdve ismét a sávszélhez érkezhet. A szintről való határozott lefordulás viszont további esést vetít előre a Dax-ban és a már többször tesztelt 7000 pont törése sem elképzelhetetlen.A MOL papírjainak lendületes emelkedése a 22 000 forintos szintnél torpanhat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés