Előfizetői tartalom

Brutális negyedév az Apple-nél

Az elemzői várakozásokat magasan felülmúló negyedik negyedéves eredményekről számolt be az Apple tegnap, a piacok zárása után közzétett gyorsjelentésében, köszönhetően az iPhone 4S sikeres bevezetésének. A társaság 46 milliárd dolláros bevétel mellett 13 milliárd dolláros nettó eredménnyel zárta az időszakot, készpénzállománya pedig mostanra közel 100 milliárd dollárra dagadt. Az Apple részvényei közel 8%-ot emelkedtek a negyedéves gyorsjelentésre tegnap, a zárás utáni kereskedésben.

Újabb rekordnegyedévről számolhatott be az Apple tegnap, az amerikai tőzsdék zárását követően közzétett negyedik negyedéves gyorsjelentésben. Az amerikai technológiai óriás bevételei 73%-kal emelkedtek az előző év azonos negyedévéhez képest, meghaladták a 46 milliárd dollárt, ami az elemzői konszenzushoz képest is nagy pozitív meglepetést okozott, a piacok ugyanis kevesebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés