FONTOS Minden eddiginél gyorsabban lehet fogyni ezekkel az új szerekkel, de van velük egy nagy probléma
 
Előfizetői tartalom

Újabb gigafelvásárlás az Egyesült Államokban (2.)

Portfolio
Óriási üzletet jelentettek ma be, mely szerint az Egyesült Államok legnagyobb kábelszolgáltatója, a Comcast 45 milliárd dollárért megvásárolja a piac második legnagyobb szereplőjét, a Time Warner Cable-t. A jelenlegi két piacvezető társaság egyesülése azonban komoly versenyjogi aggályokat vethet fel. 2011-ben az amerikai versenyfelügyeleti hatóság már elmeszelt egy hasonló üzletet, így az előttünk álló időszakban akár a mostani tranzakció is meghiúsulhat - írja a Financial Times.

14:25 Csütörtök délután megerősítette a Time Warner Cable (TWC) és a Comcast a tranzakciót a korábbi piaci értesüléseket. A megállapodás szerint a Comcast a TWC mind a 284,9 millió részvényét megveszi, és minden egyes papírért 2,875 saját részvénnyel fizet. Az üzlet lezártát követően a TWC-részvényesekhez kerül a Comcast törzsrészvények 23 százaléka. A nyitás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés