Előfizetői tartalom

Izgalmas év vár a PannErgyre

Portfolio
Az egyik legizgalmasabb éve lesz a vállalatnak az idei, mondta el a PannErgy vezérigazgatója, Gyimóthy Dénes a társaság mai sajtóbeszélgetésén. Az EIB 100 millió eurós hitelkeretéből 10 millió eurónyi első részlet lehívását 2012-ben tervezi a vállalat, miközben az idei árbevétel terv 900 millió forintos (ami tisztán energetikai árbevétel). Bokorovics Balázs, az igazgatóság elnökének elmondása szerint 2012. áprilisban számítanak a Keop támogatások kiírására, ebből 5-6 milliárd forintnyi támogatási összegre tarthat igényt a vállalat.

Három nagy célt fogalmazott meg a társaság 2011-re vonatkozóan, ezek közé tartozott a geotermikus stratégia tőkeszükségletének biztosítása. A Pannunion eladásával ez megvalósult, hiszen több mint 5 milliárd forintra tett így szert a vállalat. Innentől a PannErgy leszámítva kisebb vagyonelemeket tisztán energetikai céggé vált. A tavalyi évre kitűzött 1,6 milliárd forintos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés