FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Magyar szélerőműveket vett az Alteo

Portfolio
Méretéhez képest jelentős szélenergetikai akvizíciót jelentett be a mai napon az Alteo energetikai csoport, amely nemrég a működési nehézségekkel bíró kapcsolt, gázmotoros erőműtársaságok számára is a működés fenntartásának lehetőségét biztosító szolgáltatást indított. A társaság ugyancsak jó lehetőséget lát a bankokon maradt termelői eszközök hasznosításában is - mondta el a Portfolio.hu-nak ifj. Chikán Attila, a társaság vezérigazgatója.

Portfolio.hu: Az idei év eddig talán legnagyobb hazai energiapiaci akvizícióját jelentették be. A három turbina megvásárlásával bővült a technológiai portfóliótok, mit érdemes tudni erről a akvizícióról? ifj. Chikán Attila: A három szélerőmű megvásárlása valóban jelentős mérföldkő a társaság életében, amely komoly teljesítmény-bővülést jelent megújuló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés