FONTOS A nyelvünkbe van kódolva a siker: előbb leszel gazdag, ha ilyen nyelvet beszélsz?
 
Előfizetői tartalom

Xerox: 1.4 mrd dollár a végső veszteség

Portfolio
A Xerox ma kiadott közleményében bejelentette, hogy benyújtja a társaság 2001-es 10-K beszámolóját, amely tartalmazza az 1997-2000 évek átértékelt jelentéseit és a korábban jelentett 2001-es eredmények módosításait. A közleményből alapvetően az derül ki, hogy bizonyos lízing ügyletekből származó árbevétel könyvelésében időben előre hozott a társaság bizonyos bevétel tételeket, valamint a társaság végrehajtott visszamenőlegesen bizonyos tartalék-képzéseket, melyek összesen az elmúlt 5 év adózás előtti nyereségét 1.4 mrd dollárral csökkentették.

Az alábbiakban a Xerox közleménye olvasható: Az átértékelt beszámoló - amelyet a társaság áprilisban bejelentett, az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelettel (SEC) kötött rendezési megállapodása írt elő - elsősorban a társaság Pénzügyi Számviteli Szabványok 13. sz. kimutatása szerinti lízing ügyletekkel kapcsolatos könyvelésében történt változásokat tükrözi....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés