FONTOS Váratlan fordulat: Magyarország legnagyobb Aldi-üzlete nyílik Budán
 
Előfizetői tartalom

A legsikeresebb magyar cégek listája

Portfolio
A Gundel és a Figyelő 2004. október 16-án immár ötödik alkalommal rendezett exkluzív gálát a gazdasági élet meghatározó szereplői részére, a Figyelő TOP 200 című kiadvány megjelenésének alkalmából. A Figyelő TOP 200 Gálán hozzák nyilvánosságra elsőként, mely magyar cégek érték el a legnagyobb bevételt, melyek a legeredményesebbek és melyek fejlődtek leggyorsabban. Az idei rendezvényen Gyurcsány Ferenc miniszterelnök is részt vett több miniszter társaságában.

Hogy állt össze a lista?. A Figyelő TOP 200 tagjává válni nem szubjektív döntésen múlik, hanem a tényleges gazdasági sikeren. A kétszáz vezető vállalat listája nemzetközileg elfogadott sztenderdek alapján készült, és objektíven méri az előző év gazdasági teljesítményeit. Nyár elejére minden vállalat értékelte az előző üzleti évet: elkészültek a mérlegbeszámolók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés