Előfizetői tartalom

Pont került a felvásárlási csata végére?

Portfolio
A klasszikusan jól értesültnek tekinthető Wall Street Journal információi szerint tegnap este megállapodás született az idei év egyik legnagyobb felvásárlása ügyében, amely lehetővé teszi, hogy a Credit Agricole 19.5 milliárd euróért megvehesse a Credit Lyonnais-t. Az összeg egyébként jóval magasabb, mint a CA piaci kapitalizációja.

A felvásárlási ajánlat 56 euróra értékel egy Credit Lyonnais részvényt, amely mindössze 6.2%-kal több, mint a pénteki záróár, azonban azt mindenképpen tudni kell, hogy a papír árfolyamába az elmúlt hetek folyamán már beépült a felvásárlási prémium. A bank megszerzésével a Credit Agrocole igen jelentős mértékben erősít francia pozícióin, mivel a Credit Lyonnais-nek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés